درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 3 دی 1404

کد: 361907 | 31 مرداد 1403 ساعت 11:54

عکس | بیرانوند دوباره رکورد گینس را شکست

علیرضا بیرانوند پیش از بازی با پرسپولیس با حکم جالب توجهی از سوی گینس مواجه شده و دومین رکورد را از آن خود کرده است.
عکس | بیرانوند دوباره رکورد گینس را شکست


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در شرایطی که علیرضا بیرانوند این روزها با توجه به فسخ قراردادش با پرسپولیس و حضور در تراکتور خبرساز شده است و در کانون توجهات قرار دارد، اما یک رکورد ویژه نیز اکنون باعث شده تا نام او مطرح شود.

به گزارش ورزش سه، دروازه بان شماره یک تیم ملی و تراکتور که پیش از این با توجه به پرتاب دست اعجاب‌انگیزی که داشت و توجه جهان را به خود جلب کرده بود، حکم گینس را به دست آورده بود اکنون دومین حکم رکوردشکنی را نیز از گینس دریافت کرده است.

این حکم البته برای او بیشتر از قبل نیز جالب توجه خواهد بود؛ جایی که با شکستن رکورد دروازه‌بان برزیلی منچسترسیتی آن را از آن خود کرده است.

گینس به تازگی حکم رکوردشکنی را به نام بیرانوند ثبت کرده که نشان می‌دهد او موفق شده رکورد ادرسون را بکشند. این رکورد مربوط به ضربه پا ادرسون بود که 75 متر بوده اما دروازه‌بان ایرانی موفق شده با سه متر افزایش، آن را به 78 متر برساند. این رکورد در جریان دیدار فصل گذشته پرسپولیس مقابل ذوب‌آهن ثبت شده است.

رکورد 61 متر پرتاب دست بیرانوند پیش از این نصیب وی شده بود و اکنون این حکم با رکوردشکنی در پرتاب توپ با پا و شکستن رکورد 78 متری نیز برای شماره یک تیم ملی و تراکتور شده است.


258 258

منبع: khabaronline-1948013



عکس خوانده نمی‌شود